Over ons

Het koor

Als “Jubilate” bestaat het koor nu bijna 5 jaar. Veel koorleden hebben een jarenlange koorervaring opgedaan bij “Zingt voor Hem” in Ommen of bij “De Lofstem” in Rouveen. Het heeft even tijd gekost om op elkaar ingespeeld te raken, waarbij de coronaperiode ook parten heeft gespeeld. Maar nu zijn we echt helemaal één koor!

Naast het contact op de repetitieavonden leven we met elkaar mee via ‘Lief en Leed’ berichten. Twee van onze koorleden dragen hiervoor extra zorg.

Een PR commissie zet zich in om propaganda te maken voor het koor, en aandacht te geven aan de concerten. Er wordt o.a. gebruik gemaakt van een facebook-pagina: Christelijk koor ‘Jubilate’

De contributie voor het koor bedraagt €17,50,- per maand (hierbij is de koffie in de pauze inbegrepen).  We proberen daarnaast door middel van acties, zoals een plantenactie/ rookworstactie, onze concerten te financieren.

Houdt u van zingen, en u twijfelde nog? Kom met ons mee zingen in ons fijne koor.

Wellicht zijn er koorleden bij u in de buurt met wie u eventueel kunt samenrijden. Laat het ons weten en we kunnen zien of we daarbij kunnen helpen. info@jubilatenieuwleusen.nl

Hartelijk welkom!


De Dirigent

Minne Veldman (1980) is een bekwame en zeer gedreven dirigent, die het koor op een fijne en enthousiaste manier aanstuurt. De kwaliteit van het koor gaat vooruit onder zijn leiding.

“Jubilate” is niet zijn enige koor, hij is ook dirigent van Kinderkoor “De Blijde Stem” uit Urk, het Christelijk Gemengd Koor “Shalom” te IJsselmuiden, het Gereformeerd “Drachtster Mannenkoor”  en Gereformeerd Mannenkoor “’t Vechtdal” Hardenberg.

Daarnaast is hij een veelgevraagd concertorganist, geeft orgelles  en schrijft veel orgelmuziek en koormuziek.

Meer informatie is te vinden op zijn website: www.minneveldman.nl