Nieuws

Kom kijken en proeven bij chr. Gemengd koor Jubilate Nieuwleusen e.o.
We zijn in 2019 ontstaan door een fusie van het koor ‘de Lofstem’uit Rouveen en ‘Zingt voor Hem’ uit Ommen. “Jubilate” houdt haar repetities elke dinsdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur, in de Nederlandse Gereformeerde kerk te Nieuwleusen.

Door de corona pandemie konden we helaas bijna 2 jaar lang niet repeteren en concerten geven. Nu deze periode gelukkig voorbij is gaan we weer enthousiast verder.
Mede door bovenstaande is het aantal leden behoorlijk gekrompen en zijn we op zoek naar mannen en vrouwen die van zingen houden.

Kom vrijblijvend eens een dinsdag avond luisteren, kijken en meezingen!

We kregen in het verleden veel enthousiaste reacties op onze concerten: ‘wat een prachtige liederen’, ‘de muzikale omlijsting was weer geweldig!’

We willen graag Gods lof zingen: jong en oud – samen!
Onze liedkeuze is positief christelijk met oog voor allerlei situaties die zich in het dagelijkse leven voordoen: blijdschap, verdriet, zorgen, met altijd de wetenschap dat we een Vader in de hemel hebben die ons ziet, hoort en draagt.

Wil je graag meezingen tot lof van God: weet je welkom bij Christelijk koor ‘Jubilate’. Voor een indruk van ons koor zie ook: www.ckjubilate.nl of onze facebook-pagina Christelijk koor ‘Jubilate’.
Op 29 september  hopen we mee te werken aan de grote zangavond in de bovenkerk in Kampen. (zie ook onder concertagenda)  Zou geweldig zijn wanneer u dan ook met ons meezingt!
Het adres van de Nederlandse Gereformeerde kerk  ‘De Voorhof’ is: Burgemeester Mulderlaan 1 7711XA Nieuwleusen. Weest van harte welkom!
Voor meer info: info@jubilatenieuwleusen.nl