Concert Verre Naasten

ER ZIT MUZIEK IN DE KERK: ZINGT U MEE?

Het mag weer: elkaar ontmoeten en samen een concert bezoeken! Om dat samen te vieren, organiseert Verre Naasten de landelijke concerttour. Want er zit muziek in de kerk! Na Middelburg, Zuidhorn en Grootegast, staat deze muzikale tour nu gepland in GKv Het Kruispunt in Dalfsen. Violiste Marieke Bastiaan en organist/pianist Peter Wildeman – beide bekend van onder meer Nederland Zingt – verzorgen samen met het koor Jubilate o.l.v. Minne Veldman graag een prachtige avond voor u. ‘Muziek in de Kerk’ staat voor een afwisselend programma met mooie luisterliederen, waarbij natuurlijk ook samenzang niet ontbreekt. Bovendien verleent het christelijk koor Jubilate o.l.v. Minne Veldman medewerking aan het concert. Tijdens enkele intermezzo’s maakt u kennis met het prachtige, wereldwijde mission-werk dat Verre Naasten ondersteunt, met en namens Nederlandse support-kerken. Deze editie van ‘Muziek in de Kerk’ wordt gezamenlijk georganiseerd door de kerken in Dalfsen en Nieuwleusen. De opbrengst van de muziekavond is bestemd voor het Studiefonds Kerkleiders, waardoor enthousiaste, buitenlandse studenten een theologiestudie kunnen oppakken in hun eigen land.

KOMT U OOK?
Vanaf 19.30 uur is de deur van GKv Het Kruispunt (Brethouwerstraat 19, Dalfsen) open en kunt u een kaartje kopen bij de ingang. Wilt u profiteren van een verlaagde toegangsprijs? Koop dan vooraf uw kaartje via de website www.verrenaasten.nl/muziekindekerk .

Het Kruispunt, Dalfsen Datum: 3 juni 2022 Aanvang: 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur) Entree: € 15,- (tot 12 jaar gratis) Of € 10,- in de voorverkoop via www.verrenaasten.nl/muziekindekerk M.m.v. Peter Wildeman (orgel/piano), Marieke Bastiaan (viool) en het christelijk koor Jubilate o.l.v. Minne Veldman